Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust.

Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului si accesul la informatiile oferite de acesta presupune, implicit, acceptarea termenilor si conditiilor, asa cum sunt prezentate mai jos. Va informam in acest sens ca aceste conditii de utilizare se pot modifica oricand, fara un preaviz sau notificare, ramanand in sarcina utilizatorului de a le verifica la fiecare accesare. Prin sintagma “utilizator” se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest website.

Termeni si conditii de ordin general:

1.Protectia datelor cu caracter personal

Pentru o parte din serviciile oferite de site-ul nostru se impune colectarea unor date cu caracter personal, respectiv a celor care permit identificarea persoanei. Informatiile oferite in acest sens vor fi folosite exclusiv in scopul declarat. Aceste date nu vor fi folosite in scop publicitar, pentru a va trimite mesaje nesolicitate, si nu le vom transmite altei persoane, cu exceptia cazurilor in care exista o dispozitie legala imperativa cu privire la acest aspect.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.avocatmiu.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor il reprezinta furnizarea serviciilor de comunicatii electronice, oferirea serviciilor de consiliere legala si reprezentare in justitie, discutii gen forum, newsletter si oferirea de raspunsuri (telefonic sau prin e-mail) la mesajele transmise de vizitatorii site-ului www.avocatmiu.ro care au completat rubrica de la sectiunea “contact”.

Va aducem la cunostinta faptul ca nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale solicitate. Refuzul dvs. determina insa, prin raportare la sectiunea de pe site in care aceste date va sunt solicitate, imposibilitatea de a va contacta in vederea transmiterii raspunsului la problemele sesizate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra (in calitate de persoana vizata).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. ADVO VALUE S.R.L. cu sediul in Bd Primaverii nr 57, sector 1, București. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

2. Calitate

Avocatmiu.ro nu poate fi facuta responsabila pentru niciun fel de daune cauzate direct sau indirect de functionarea site-ului si nici de eventuale disfunctionalitati ale acestuia. Echipa noastra nu poate garanta acuratetea si prezenta paginilor afisate de browserul Dvs si nici comunicarea intre nodurile internet.

3. Link-uri

Link-urile catre alte locatii internet sunt informatii publice. Echipa Avocatmiu.ro nu isi asuma raspunderea pentru utilitatea sau acuratetea acestor site-uri si nici pentru eventualele daune pe care direct sau indirect vi le-ar cauza respectivele site-uri.

4. Drept de proprietate intelectuala

Continutul si design-ul Avocatmiu.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Avocatmiu.ro apartin Avocatmiu.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Avocatmiu.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Avocatmiu.ro.

De asemenea, prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in Avocatmiu.ro, sunteti de acord ca transmiteti Avocatmiu.ro un drept neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul Avocatmiu.ro si produselor Avocatmiu.ro, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

5. Schimbari ale site-ului

Avocatmiu.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Avocatmiu.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6. Limitari ale raspunderii

Avocatmiu.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Avocatmiu.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Avocatmiu.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Avocatmiu.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte proprietati distructive.

7. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti competente.

Va multumim,
Echipa Avocatmiu.ro